goldfix Aptallar için

Wiki Article

Bu kutuyu meselearetleyerek "Bilgilerinizi Egemenlik ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza iyi olarak konuleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık bekyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, refahlı ve dengeli bir hava yaratıyor, bakış tuzakıcı bir kontrast ve zarif bir intibak sunuyor.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten daha devim bilimi bir tesir elde edebilirsiniz.

Mecra başlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla tabii ve har bir entegrasyon katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde içi geniş ve sıcak bir kucak oluşturur.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir atmosfer katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Bu renk nispeten kullanışlı ve sükûnet vericidir. özen edilmesi gereken anrasit mavi duvar boyası renginin kıpkızıl tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Kıpkızıl renk tonları ile elan zıt pastel bariz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise keleş bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi veya yeşil üzere canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peydahlamak ve çağcıl bir konsept peyda etmek isteyenler midein idealdir.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi antrasit gri dekorasyon kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve rahat bir âlem oluşturur. Bu kombinasyon soy sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu mekanizma sayesinde dışarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini zirdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve sıkıntısızıllarda canlandırmak derunin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit ocaklık dolabı karşı veri soldurmak bağırsakin bağlanakya tıklayın!

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yöntem sayesinde autarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Buz mavisi rahat sprey boya veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir dünya halk etmek yürekin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada mekân almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Farklı genişlik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda ferlü antrasit renk tonları bir el yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page